• Over Ons

  Familie Bedrijf

  Garage Dane is een familie bedrijf waar u terecht kunt voor al uw problemen met uw auto. Het bedrijf is ontstaan uit passie voor auto's, waardoor wij u kunnen garanderen dat wij niet zomaar aan uw auto werken, maar echt probleemoplossend te werk gaan. Wij staan voor Expertise, Gemak en betrouwbaarheid. Wij verwelkomen u graag om langs te komen voor onderhoud of problemen die u ondervind met uw auto, natuurlijk ook voor advies bent u welkom!

 • Over Ons

  Klantgerichte Dienstverlening

  Bij Garage Dane staat klanttevredenheid bovenaan onze prioriteitenlijst. We streven ernaar om niet alleen aan uw auto te werken, maar ook aan uw tevredenheid. Ons team is erop gericht om uw ervaring bij Garage Dane zo positief en probleemloos mogelijk te maken. Van vriendelijke service tot duidelijke communicatie, we zetten ons in om uw verwachtingen te overtreffen.

 • Over Ons

  Duurzaam

  Bewust van onze verantwoordelijkheid voor het milieu, streven we bij Garage Dane naar duurzame praktijken. We nemen maatregelen om ons bedrijf milieuvriendelijker te maken, van recycling tot het gebruik van energie-efficiënte apparatuur. Door duurzaamheid te integreren in onze dagelijkse activiteiten, willen we een positieve impact hebben op zowel uw auto als het milieu.

Experience

Onze waardes

Kelly Ennik

"Super service, echt een top bedrijf! wij waren een weekje weg in Eindhoven, vanuit emmen. Helaas was er toen we wegreden, een raar geluid uit de motorkap. Bleek een riem stuk te zijn. Gebeld met veel bedrijven omdat we geen lid waren van anwb (niet onze auto) Uiteindelijk wat geregeld . Liepen we naar een supermarkt kwamen we deze garage tegen. Onwijs vriendelijke mensen, die ons wouden helpen, wat heel veel geld scheelde! Ze waren al dicht, maar hij wou ons toch wel helpen, ondanks de drukte. We kregen een leenauto mee voor naar het hotel voor niks, en de volgende dag was de auto weer klaar. Nieuwe riem etc.
onwijs goede services en top mensen!"